website1

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
 
Door bij Luca Halsband te bestellen accepteert u deze voorwaarden.
 
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Luca Halsband
Adres: Ludensweg 119, 9675 AP Winschoten (tevens afhaaladres)
Telefoonnummer: 0622045423
E-mailadres: info@lucahalsband.nl
KvK inschrijving: 60003065
BTW nummer: NL002293813B72
Betalinggegevens: NL22RABO0302641890 t.a.v. Luca Halsband.
 
Betalingsmogelijkheden
Bij verzending van artikelen dient betaling altijd vooraf plaats te vinden. Indien er een borduring op het artikel moet komen kan de levertijd enkele dagen langer zijn. Betaling kan middels een bankoverschrijving op rekening van Luca Halsband, via IDEAL, Paypal of Bancontact/Mistercash. Daarnaast is het mogelijk op afspraak de artikelen op te halen op bovenstaand afhaaladres.

Verzending en kosten
De bestellingen worden via PostNL verzonden. Luca Halsband zal na ontvangst van de betaling uw bestelling binnen 14 werkdagen verzenden. Indien er een borduring op het artikel moet komen kan de levertijd langer zijn.
 
De producten worden verzonden via PostNL. Er is ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Dit kan dagelijks op afspraak, Graag dan even contact opnemen via e-mail.
 
Alle bestellingen worden standaard niet verzekerd verzonden, Uiteraard is verzekerd verzenden mogelijk. Mocht u hier gebruik van willen maken dan dient dit vermeld te worden bij de bestelling.

Niet leverbaar artikel
Doordat er van sommige artikelen slecht 1 van aanwezig is en de snel wisselende voorraad komt het helaas voor dat een artikel reeds uitverkocht  is en dit nog niet op de website verwerkt is. Indien u een artikel besteld heeft wat reeds uitverkocht is, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen middels een e-mail. Het is niet mogelijk om Luca Halsband aansprakelijk te stellen het door u bestelde artikel te leveren.  
 
Ruilen of terugsturen artikel(en)
Uitsluitend artikelen die onbeschadigd, ongedragen en gekocht bij Luca Halsband kunnen worden geruild of geretourneerd. Indien u een artikel wil ruilen of retourneren geeft u dit dan per mail aan Luca Halsband aan. 
 
Ruilen of retourneren dient altijd binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te geschieden. Bij retourneren ontvangt u het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen retour op uw rekening. Bij retourneren of ruilen zijn de verzendkosten en het risico voor uw rekening. Ongefrankeerde zendingen worden door Luca Halsband niet aangenomen, ongeacht de reden van retourneren.

Alleen als aan al deze voorwaarden word voldaan word ze zending als retour geaccepteerd. 

Klachten
Klachten over gebrekken aan gekochte artikelen of gebreken in de uitvoering van de overeenkomst dienen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen na constantering daarvan, bij Luca halsband te worden ingediend.
Luca Halsband heeft graag tevreden klanten maar mocht er toch een klacht zijn, laat dit mij dan weten. Ik zal dan mijn best doen om samen naar een oplossing te zoeken.

Aansprakelijkheid
Luca Halsband kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve tekst in haar website.
 
Privacy
Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.