logo luca halsband 003

Sleeve neon geel 3x20 cm Niet Voeren

Sleeve neon geel 3x20 cm Niet Voeren
9.99
OutOfStock
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Voorraad: 0
Uitverkocht
Afmetingen: 3 x 20 centimeter.

Materiaal: Skai leer.

Geschikt voor een lijn van 2,5 of 3 centimeter breed.

--
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Birgit Raats  - Skai leer sleeve niet voeren
29-04-2019 21:55:36
Hallo,
Kan ik deze sleeve ook om een halsband doen of is hij daarvoor te stijf. Ik heb een hond met zware voedsel allergie en met loslopen willen mensen hem nog wel eens voeren. Ik ben nu constant aan het opletten op mensen die ik tegenkom maar deze sleeve zou ideaal zijn. Lekker duidelijk en door het leer kan hij er ook mee zwemmen. Alvast bedankt, Birgit
Birgit Raats  - Skai leer sleeve niet voeren
29-04-2019 21:54:52
Hallo,
Kan ik deze sleeve ook om een halsband doen of is hij daarvoor te stijf. Ik heb een hond met zware voedsel allergie en met loslopen willen mensen hem nog wel eens voeren. Ik ben nu constant aan het opletten op mensen die ik tegenkom maar deze sleeve zou ideaal zijn. Lekker duidelijk en door het leer kan hij er ook mee zwemmen.
Alvast bedankt,
Birgit