logo luca halsband 003

Blauw (lijn Friese vlag)

Blauw (lijn Friese vlag)
Blauw (lijn Friese vlag)
Blauw (lijn Friese vlag)
Blauw (lijn Friese vlag)
Blauw (lijn Friese vlag)
10.00
InStock
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Voorraad: onbeperkt
Breedte van de lijn
Lengte van de lijn
Neopreen voering
Lijn met naam
Kleur letters
Naam
Mail naar info@lucahalsband.nl voor meer informatie.

--
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

- halsband met naam
Hoi,

Graag wilde ik voor onze hond WOBBE een Friese halsband kopen, de kleinst mogelijke. Nu zie ik wel dat deze voor Groningen beschikbaar is, maar bij de Friese zie ik alleen keuze voor een riem met naam.

Vraag 1. is er een halsband met Friese vlag en naam te koop, hoe bestel ik die dan?
Vraag 2. bij de Friese lijn met naam snap ik de extra keuze met voering niet echt, waar betaal je dan 10 euro extra voor, wat krijg je zonder die meerprijs? En is voor een puppy een lijn van 1,5 of 2 meter geschikter?

Hoor graag van u, dan kan ik het product nog voor onze vakantie bestellen.

Groetnis, Ypie